تکنولوژی در صنعت حفاظت تصویری

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

تکنولوژی در صنعت حفاظت تصویری

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

نکاتی برای ارتقای محیط کار

اگر می خواهید در حرفه خود موفق شوید، حتما خوب می دانید که باید سخت کار کنید و تا جایی که می توانید در زمینه شغلی خود ثابت قدم باشید. موفقیت و پیشرفت در شغل، تنها منوط به سخت کوشی و کار فیزیکی نیست، بلکه داشتن برخی مهارت های رفتاری، می تواند در کنار سخت کوشی، موفقیت شما را تضمین کند.

درحالی که در شرکت ها و ادارات مختلف، هر رییسی معیارهای مختلفی را برای ارزش گذاری دارد و مهارت ها و خصوصیات اخلاقی خاصی برایش مهم است. اما بیشتر کارفرمایان، به دنبال استخدام افرادی هستند که ارتباطات، اعتبارات و صلاحیت بالایی دارند. پس اگر شما هم این سه ویژگی مهم را دارید، از شانس خوبی برای کسب شغل یا حفظ آن برخوردار خواهید بود. با این حال، اگر می خواهید از نظر حرفه ای پیشرفت کنید، باید از برخی اشتباهات شغلی که پیشرفت شما را کند می کند، اجتناب کنید که در ادامه به چهار مورد از رایج ترین و درعین حال مضرترین آنها اشاره می کنیم.

1- عوض کردن سریع یا مداوم شغل

این اشتباه حرفه ای بستگی به برخی شرایط خاص دارد. اگر مدت طولانی برای جایی کار کرده اید و به تازگی متوجه شده اید از شغل تان متنفر هستید یا هیچ جای پیشرفتی در این حرفه ندارید، شاید تغییر شغل تصمیم درستی باشد. با این حال، تغییر مکرر شغل، به خصوص اگر از این شاخ به آن شاخ بپرید و حرفه کاری و تخصصی خود را به کلی تغییر دهید، این رفتار از شما فردی بی قرار، عجول و حتی ناسپاس تداعی می کند.برخی مواقع، تغییر شغل تصمیم درستی است اما قطعا شما هم دوست ندارید فردی به نظر برسید که با هر فرصتی شغل خود را عوض می کند، بلکه تلاش کنید این کار را تنها در مواقع ضروری انجام دهید.

2- خراب کردن پل های پشت سر

بعضی وقتها، مجبوریم با محل کارمان قطع همکاری کنیم. حالا دلیل آن می تواند متفاوت باشد. مثلا ممکن است شغل جدید و بهتری پیدا کنید یا با رییس تان مشکل داشته باشید. به خصوص وقتی که او با شما بدرفتاری کرده و از نحوه کارتان مدام ایراد می گیرد. اما به خاطر داشته باشد که اگر حتی فکر می کنید دیگر رییس تان را نخواهید دید بازهم از اینکه با او در بیفتید یا حرف نامربوطی به او بزنید، اجتناب کنید. این مسئله، به خصوص هنگامی که قصد دارید در همان حیطه کاری فعالیت کنید، اهمیت بیشتری پیدا می کند زیرا احتمال اینکه رییس سابق تان درباره شما با مدیر کنونی صحبت کند زیاد است؛ همچنین، خدا را چه دیدید، شاید دوباره فرصتی دست داد تا به محل کار سابق خود برشد. پس بهتر است همه پل های پشت سرتان را خراب نکنید.

3- تصمیم گیری فقط به خاطر پول

رد کردن یک یشنهاد خوب شغلی کاری با حقوق بالا، اغلب کار دشواری است، اما بهترین کار این است که در تصمیم گیری خود تمام جوانب را درنظر بگیرید و تنها به مسائل مالی توجه نکنید. آنچه که به اندازه پول و درآمد مهم است، میزان علاقه و لذت بردن از شغل جدید است. اگر در موقعیتی قرار گرفتید که مجبور هستید بین شغلی که عاشق آن هستید و شغلی که فقط پول خوبی دارد، یکی را انتخاب کنید، بدترین تصمیم این است که شغلی را انتخاب کنید که از آن متنفر هستید ولی پول خوبی دارد. همچنین، برخی مشاغل حقوق خوبی دارند اما در عین حال مسئولیت بیشتر و سنگین تری روی دوش شما می گذارند پس شاید بعضی وقت ها بهتر باشد حقوق کمتری بگیرید اما هم مهارت بیشتری بیاموزید، و هم جای پیشرفت داشته باشید.

4- نداشتن اعتماد به نفس

هرشخص، بالاخره باید از یک جایی شروع کند ضمن اینکه همه ما مهارت ها و وظایف مورد نیاز برای آموختن در شغل مان را داریم. اما آنچه که اهمیت دارد این است که باید فعال تر باشیم و در کارمان مهارت ها و نقش های بیشتری را به عهده بگیریم و درعین حال، به توانایی های خود در آموختن مهارت های ضروری، ایمان داشته باشیم. در این صورت است که برای محل کارمان مفید خواهیم بود. اعتمادبه نفس، مهمترین راه برای موفقیت در شغل و جدا کردن خودتان از دیگران است. با داشتن اعتمادبه نفس، به رییس خود این اعتماد را می بخشید که ارزش و لیاقت کسب موقعیت و فرصت های بیشتر را دارید.

  1. طراحی سایت فروشگاهی
  2. طراحی سایت تهران
  3. طراحی سایت
  4. سئو سایت
  5. سئو
  6. طراحی وب سایت

طراحی سایت شرکتی

8 شخصیت مضر در زندگی کاری و عادی

    شما نیز احتمالاً افرادی را می شناسید،که انرژی تان را می گیرند و ممکن است کارمند یا دوستتان باشند.هرچه زودتر آنها را از زندگی خود خارج کنید بهتر است. اینگونه افراد می توانند روی اراده ی پیشرفت شما تأثیر منفی داشته باشند؛ به همین دلیل کارآفرینان باید بی نهایت در اطرافیان خود دقت کنند. سردرگمی و اضطرابی که شخصیت های سمی با خود به زندگی دیگران می آورند موانعی هستند که می شود از آنها اجتناب کرد.

    در ادامه شما را با ۸ نوع شخصیت سمی آشنا می کنیم که حضورشان در زندگی شما می تواند موفقیتتان را تحت تأثیر قرار دهد.

    1- شخصیت قضاوتگر

    انسان های قضاوتگر از هر چیز و هر کسی که سر راهشان قرار می گیرد به نحوی ایراد می گیرند. شما ممکن است وقت بگذارید و چیزی را با جزئیات کامل و دقیق برای آنها توضیح دهید، اما توضیحات شما از یک گوش آنها وارد و از گوش دیگر خارج می شود. این گونه افراد پیش از آنکه توضیحات شما را بشنوند نتیجه گیری یا بهتر بگوییم پیش داوری خود را کرده اند. شخصیت های قضاوتگر شنونده های خوبی نیستند و در ارتباط برقرار کردن با دیگران عملکرد به شدت نامناسبی دارند. از یک فرد قضاوتگر توصیه یا بازخور خواستن، یک اتلاف وقت به تمام معناست.

    2- شخصیت حسود

    زندگی کارآفرینی می تواند بالا و پایین های بسیاری داشته باشد. داشتن کسانی که بتوانند هنگام دشواری ها شما را حمایت کنند از اهمیت زیادی برخوردار است. اما داشتن کسانی که هنگام پیروزی ها و موفقیت ها به شما تبریک بگوید و تشویقتان کند نیز به همان اندازه مهم است. شخصیت های حسود هیچوقت از موفقیت شما خوشحال نمی شوند. آنها حس می کنند تمام موفقیت ها باید فقط به خودشان برسد.

    3- شخصیت کنترل گر

    شخصیت های کنترل گر هیچ وقت دوست ندارند به حرف کسی گوش دهند، مجبور هم نیستند، چون به خیال خود همه چیز را بلد هستند و می دانند بهترین راه انجام هر کاری کدام است. چنین افرادی در زندگی شخصی مایه ی دردسر هستند، اما کار کردن با آنها در محیط کار یک کابوس تمام عیار است. یک کسب و کار موفق به اعضایی نیاز دارد که به دستورالعمل ها گوش دهند و به آنها عمل کنند. اگر شما هم در تیم خود از این دست افراد خودمحور و سلطه جو دارید ممکن است با مشکل «چند آشپز و آش شور» مواجه شوید.

    4- شخصیت متکبر

    اعتماد به نفس را با غرور و تکبر اشتباه نگیرید؛ انسان های با اعتماد به نفس الهام بخش دیگران می شوند، در حالی که افراد متکبر و مغرور دیگران را آزار می دهند. کسانی که روحیه ی خود بزرگ بینی دارند احساس می کنند از اطرافیان خود بهتر و برتر هستند. این موضوع در بافتار زندگی شخصی می تواند آزار دهنده باشد، در حالی که در موقعیت حرفه ای می تواند فضای معذب کننده ای به وجود بیاورد.

    5- شخصیت قربانی

    شخصیت هایی که مدام خود را قربانی شرایط جلوه می دهند، همیشه اشتباهات خود را توجیه می کنند و انگشت اتهام را به سمت دیگران نشانه می گیرند. این شخصیت ها نمونه ای از سمی ترین افرادی محسوب می شوند که می توانید در کنار خود داشته باشید. آنها هیچ گاه مسئولیت اشتباهات خود را به عهده نمی گیرند و همیشه دیگران را مقصر می دانند. این عادت در محیط کار باعث می شود دیگران نیز برای تبرئه ی خود از اتهام وارده، شروع به متهم کردن دیگران کنند و این روند همینطور ادامه پیدا می کند و به این ترتیب خیلی سریع جو عمومی محیط مسموم می شود. آنها را از کسب و کار خود خارج کنید تا از چنین دردسر بزرگی در امان بمانید.

    6- شخصیت منفی باف

    کسانی که همیشه به جنبه ی منفی ماجرا نگاه می کنند و افکار منفی نگرانه دارند، بلافاصله انرژی مثبت و سازنده را از شما می گیرند. آنها تنها با خراب کردن روحیه ی تک تک اطرافیان خود احساس رضایت پیدا می کنند. شما هیچ وقت از دهان چنین فردی حمایت یا تشویق نخواهید شنید. شخصیت های منفی نگر ارزش تمام ایده های شما را زیر سؤال می برند و به جای حمایت و تمرکز روی فرصت ها و پتانسیل موفقیت، تمام مسیر های احتمالی شکست را به رختان می کشند. آنها هر جا که باشند، انرژی خوب محیط را از بین می برند.

    7- شخصیت دروغگو

    هر کسی برای رسیدن به موفقیت باید اطراف خود را با انسان های موفقی پر کند که به آنها اعتماد داشته باشد و بتواند روی آنها حساب کند. شما نمی توانید به افراد دروغگو اعتماد کنید و حساب کردن روی آنها نیز امکانپذیر به نظر نمی رسد، چون هیچ وقت نمی توان گفت راست می گویند یا دروغ. این عدم اطمینان، به سرعت شما را فرسوده می کند. دروغگو ها را از زندگی خود حذف کنید تا مجبور نباشید مدام به این فکر کنید که به شما راست می گویند یا دروغ.

    8- شخصیت سخن چین

    افراد به این دلیل پشت سر دیگران شایعه پراکنی می کنند که خودشان احساس ضعف دارند. آنها نمی دانند وقتی حقایق کمی پیچیده می شوند چطور باید حقیقت را از حدسیات جدا کرد. به این ترتیب اطلاعات غلط در اختیار دیگران قرار می دهند و با این کار احساسات خیلی ها را جریحه دار می کنند و باعث بروز دشمنی می شوند. حضور این دسته از افراد در کسب و کار شما می تواند بسیار مخرب باشد. تعداد آنها مثل سرطان به سرعت در فضای شرکت رشد می کند و محیطی منفی به وجود می آورد.

    اگر هر کدام از این موارد به نظرتان آشنا می آید احتمالاً در اطرافیانتان شخصیتی سمی وجود دارد. شما باید به فکر حذف آنها از معادله ی زندگی خود باشید. این کار به شما اجازه می دهد ۱۰۰ درصد تمرکز خود را روی رسیدن به اهدافتان نگه دارید؛ بدون آنکه لازم باشد حواستان به چیز دیگری منحرف شود.

    1. سئو سایت
    2. سئو
    3. طراحی وب سایت
    4. طراحی سایت شرکتی
      1. طراحی سایت تهران
      2. طراحی سایت
      3. سئو سایت
      4. سئو
      5. طراحی وب سایت
      6. طراحی سایت شرکتی
      7. طراحی سایت فروشگاهی
      8. طراحی سایت تهران
    نظرات 0 + ارسال نظر
    برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
    ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد