در تمام مشاغل نیاز به بالا بردن امنیت فضاهای مختلف یک ضرورت به حساب می آید و رستوران ها نیز در چند سال اخیر اقدام به نصب دوربین های مداربسته در فضاهای مختلف خدمات رسانی خود به مشتریان کرده اند. البته اهمیتی ندارد که شما صاحب یک رستوران محلی در قسمتی از شهر هستید یا یک مجموعه رستوران زنجیره ای در سرتاسر کشور را مدیریت می کنید، در هر شرایطی استفاده از دوربین مداربسته و نصب دیگر تجهیزات و سیستم های امنیتی مزایایی دارد که باید این موضوع را جدی بگیرید.
برخی از مدیران رستوران ها نیز تصور می کنند که نصب دوربین مداربسته یک کار غیر قانونی است و ممکن است مشتریان ناراضی شوند و حتی شکایاتی علیه آنها ایجاد شود. خوشبختانه این ابهامات قانونی امروز برطرف شده است و تنها جایی که نصب دوربین های مداربسته غیر قانونی محسوب می شود، جاییست که حریم شخصی مشتریان مورد تعرض قرار گیرد. برای مثال در هیچ مکانی شما اجاز نصب دوربین مداربسته در سرویس های بهداشتی ندارید و یا اجازه نصب شنود بر روی دوربین های مداربسته و نزدیک میزهای رستوران را نخواهید داشت. به هر حال بالابردن امنیت رستوران ها یک مزیت به حساب می آید و در این مطلب به نکاتی در خصوص نصب دوربین مداربسته در رستوران های می پردازیم.
بر اساس آمارهای مشاغل مختلف، بیش از 60 درصد رستوران های تازه تاسیس در سرتاسر کشور در سال اول با شکست روبرو می شوند و بیش از 80 درصد این رستوران ها در 5 سال اول فعالیت خود مجبور به تعطیلی می شوند. احتمالا شما هم در شهر خود می توانید بسیاری از این رستوران ها را نام ببرید که بعد از مدت کوتاهی تغییر شغل داده اند. ایجاد حس امنیت برای مشتریان یکی از موضوعاتی است که می تواند به رونق رستوران ها کمک کند و در نتیجه وقتی شما وارد رستورانی با کیفیت می شوید قطعا اگر احساس امنیت هنگام صرف غذا نداشته باشید دوباره به آن رستوران سر نخواهید زد.
نصب دوربین مداربسته یکی از ابزاری است که می تواند به ایجاد یک فضای امن برای مشتریان کمک کند. در ادامه به نکات مثبت نصب دوربین مداربسته در رستوران ها اشاره می کنیم.
یکی از مهمترین موضوعات برای داشتن یک رستوران موفق داشتن پرسنل خبره و وظیفه شناس است. استخدام آشپز، پیش خدمت، ظرف شویی، میزبان و … کاری بسیار سخت و زمان بر هست و در نتیجه نیاز به نظارت مداوم عملکرد پرسنل توسط مدیران رستوران دارد. نصب سیستم های امنیتی در رستوران به مدیران کمک می کند که از راه دور بر شیوه عملکرد پرسنل خود نظارت کنند.
همچنین نصب دوربین های نظارتی به مدیریت کمک می کند که بفهمند چه زمانی باید بر تعداد پرسنل خود اضافه کنند و از این طریق می توان بهره وری کل رستوران را در میان مدت افزایش داد.
بیشتر بخوانید: پکیج دوربین مداربسته نمایندگی هایک ویژن
یکی دیگر از مشکلاتی که بسیار زیاد مدیران رستوران ها با آن مواجه می شوند بحث وقوع سرقت در این مکان ها است. برای مثال پرسنل رستوران ممکن است تصور کنند که می توانند بدون حساب از برخی نوشیدنی ها و خوراکی ها به شکلی پنهان استفاده کنند. نصب دوربین های مداربسته به مدیریت این امکان را می دهد که مانع سرقت های پنهان از این دست شوند.
همچنین صندوق رستوران ها باید مورد نظارت دقیق قرار گیرد تا مورد سواستفاده و سرقت افراد مختلف قرار نگیرد و حتی اگر سرقتی انجام شد با استناد به تصاویر ضبط شده می توانند شکایت خود را به مرجع قضایی ارجاع دهند.
مشتریان و مراجعه کنندگان به رستوران ها دوست ندارند در یک فضای پر استرس غذا صرف کنند بلکه آرامش بخش بودن یک رستوران از اولویت های مشتریان به حساب می آید. بنابراین مدیران رستوران باید تمهیدات لازم را در جهت ایجاد یک فضای آرامش بخش انجام دهند. از سوی دیگر ایجاد یک حس امن برای پرسنل نیز لازم و ضروری است. نصب دوربین های مداربسته امنیتی یکی از مهمترین ابزاری است که می تواند امنیت رستوران شما را بهبود بخشد. نصب دوربین مداربسته هم می تواند ابزاری برای پیشگیری وقوع جرم باشد و هم در صورت وقوع جرم می تواند در اختیار پلیس قرار گیرد تا پیگیری های لازم انجام شود.
کمپانی های بیمه ای فراوانی وجود دارند که مشوق های مالی مختلفی در اختیار مالکان رستوران ها قرار می دهند تا در مجموعه خود دوربین مدار بسته نصب کنند. ویدیوهای ضبط شده توسط این دوربین ها در رستوران می توانند در زمان خرابکاری توسط افراد یا آتش سوزی و وارد شدن خسارات عمده به ساختمان و اموال آن، به عنوان مدرک مورد استفاده قرار بگیرند. همچنین این دوربینها در زمان بروز آزار و اذیت و شکایات قانونی، شواهدی را در اختیار کارشناس پرونده قرار می دهند.
موضوع مهم دیگر در خصوص نصب دوربین های مداربسته تحت شبکه این است که می توانید در هر مکانی و از راه دور ویدئو ها و تصاویر ضبط شده از رستوران خود را مشاهده کنید. این موضوع در جهان پر مشغله امروز ما یک گزینه بسیار مهم و ضروری به حساب می آید.
مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:
محاسبه یو پی اس برای دوربین مدار بسته : یکی از موضوعات و چالش های مهم هنگام نصب دوربین های مدار بسته بررسی و محاسبه UPS ( سیستم برق اضطراری) برای دوربین مدار بسته است. برای این کار باید توان یو پی اس مورد نیاز به شکلی دقیق محاسبه شود تا در شرایط قطع شدن برق سیستم های شما از کار نیفتد.
دستگاه برق اضطراری همان طور که از نامش پیداست، در هنگام قطع شدن برق به هر دلیلی، وظیفه تامین برق اضطراری سیستم های مداربسته را دارند. به طور کلی یو پی اس هار ا به دو دسته آفلاین و آنلاین تقسیم می شوند.
یو پی اس آفلاین: این نوع از یو پی اس ها هنگامی که سیستم مداربسته به برق شهری متصل است در مدار قرار ندارند و تنها در هنگام قطع شدن برق شهری وارد مدار شده و وسیله برقی را تغذیه می کنند. بنابراین یو پی اس های آفلاین یک تاخیر زمانی میان قطع شدن برق شهری و اتصال سیستم به یو پی اس دارند. این یو پی اس ها برای وسایل برقی صنعتی و خانگی توصیه می شود اما برای سیستم های مداربسته مناسب نیستند.
یو پی اس آنلاین: در این نوع یو پی اس دستگاه برق اضطراری همواره در مدار قرار دارد و قطع و وصل شدن برق شهری تاثیر بر عملکرد یو پی اس و سیستم مداربسته شما ایجاد نمی کند. به زبان ساده تر دستگاه برق اضطراری آنلاین همیشه در مدار برق سیستم شما قرار دارد و برق اصلاح شده را به دوربین مداربسته، DVR یا دستگاه NVR شما ارسال می کند.
محاسبه یو پی اس برای دوربین مدار بسته به معنی انتخاب درست و مناسب دستگاه برق اظطراری برای دوربین های مداربسته نصب شده در یک پروژه است. برای آنکه سیستم مداربسته نصب شده حتی بعد از قطع شدن برق به هر دلیلی بتواند به کار خود ادامه دهد نیاز به یو پی اس مناسب داریم. یکی از موضوعات مهم برای خرید یو پی اس مناسب محاسبه ظرفیت مورد نیاز سیستم مداربسته است.
در تعریف ساده توان یو پی اس به معنی توان کلیه تجهیزاتی است که قرار است یو پی اس شما آنها را روشن نگه دارد. نکته اول اینکه به یاد داشته باشید عموما 25 درصد توان هر یو پی اس صرف روشن نگاه داشتن و تغذیه خود دستگاه یو پی اس می شود.
واحد اندازه گیری توان یو پی اس کیلو وات ساعت (KVA) است و برای محاسبه میزان ساعت ذخیره انرژی توسط یو پی است باید تعداد باطری های متفاوتی که در این سیستم استفاده شده است را محاسبه کرد. به طور کلی میزان آمپر، تعداد باطری ها و توان سیستم برق اظطراری شما از طریق فرمول زیر قابل محاسبه است.
تعداد باطری × ولتاژ باطری/توان مصرفی × تعداد ساعت های بکاپ = آمپر ساعت باطری در سیستم برق اضطراری
مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر: